Dermopigmentare

AVANTAJE DERMOPIGMENTARE

Evidențiază-ți trăsăturile și fii remarcată cu ajutorul dermopigmentării: Buze senzuale, Sprâncene conturate frumos, Ochi irezistibili … pentru o apariție de senzație.

Economisește timpul pierdut dimineața cu machiajul clasic

Asigură o conturare perfectă, dar totodată naturală

Aparatură de ultimă generație

Îți poate schimba înfățișarea prin efectul de lifting

Se obține o formă simetrică a sprâncenelor

Îmbunătățește aspectul sprâncenelor conferind un efect realist

Proceduri non invazive și nedureroase

Standarde înalte de calitate și profesionalism

Pigmenți de top ce asigură durabilitatea dermopigmentării

TESTIMONIALE

M-am înscris la cursul de micropigmentare și microblading organizat în perioada 06-17 noiembrie 2017 de Academia Elena Copăceanu. Această școală este caracterizată printr-un înalt profesionalism. Am primit aici baza informatică și încurajarea necesară unui start bun într-o carieră nouă. O echipă minunată coordonată de către Elena Copăceanu ne-a dăruit tot suportul informativ și materialele necesare pentru a asimila cunoștiințele cât mai ușor și bine, dar în același timp am primit imboldul și hotărârea de a persevera în acest domeniu. Mulțumesc mult acestei școli, Elenei Copăceanu și Liviei Nica pentru că m-au ajutat să cresc în acest domeniu. Recomand această școală ca cea mai bună alegere pe care o puteți face în acest domeniu.

_Cristina Danila,

Absolvent
5a33e1f3a2688_IMG-2517
Nu îmi vine să cred ce repede au trecut aceste 2 săptămâni. Îmi aduc aminte că am venit aici plină de curiozitate. Voiam să aflu lucruri noi și să vă cunosc. Acum plec foarte câștigată. Am învățat de la voi foarte foarte multe lucruri și mă simt ca și cum le știu pe toate. Acest lucru îmi oferă o încredere fantastică în mine. Știu că v-am stresat cu întrebările, iar voi, cu răbdare ați răspuns la fiecare neclaritate pe care am avut-o. Pline de disponibilitate, răbdare, toată atenția a fost asupra noastră. Acest lucru l-am apreciat enorm, atât eu cât și colegele mele. Ați avut o energie tare faină și datorită acestui lucru am învățat totul cu plăcere și am prins foarte drag de voi. În încheiere, țin să vă spun că mă bucur că am ales Academia Elena Copăceanu, nu am niciun regret și dacă ar fi să aleg din nou, tot aceeași alegere aș face. Sunt extrem de entuziasmată, abia aștept să pun în practică tot ce am învățat și vă sunt foarte recunoscătoare pentru această experiență.

_Mădălina Dinu,

Absolvent
5a33e3ecef33e_IMG-2655
Sunt foarte bucuroasă că am făcut alegerea potrivită și că am ales cea mai bună academie, unde am întâlnit oameni minunați și am învățat foarte multe lucruri. Elena, mă bucur că te-am întâlnit, ești un om minunat și îți mulțumesc pentru tot. Livia, ești deosebită și îți mulțumesc frumos pentru sprâncene și pentru răbdarea pe care ai avut-o cu noi.

_Claudia Bosinceanu,

Absolvent
5a33e2634cfc9_IMG-2555
Într-o zi uitându-mă pe internet cu interesul de a-mi reface sprâncenele, am început să cunosc o persoană numită Elena Copăceanu și asistenta ei, Livia Nica. Văzând un reportaj la TV, a început să îmi placă din ce în ce mai mult tot ce cuprinde sprâncene și în același timp să mă intereseze lumea sprâncenelor. Alături de voi, în aceste 2 săptămâni, am descoperit foarte multe informații și o muncă colosală pentru a obține rezultate bune și foarte bune, în această lume numită micropigmentare și microblading. Au fost 2 săptămâni intense în care am avut și momente de slăbiciune în care îmi era foarte greu, dar având norocul să am alături două persoane speciale care m-au încurajat și m-au susținut, am depășit cu brio acele momente. Cursurile la Academia Elena Copăceanu au fost o experiență foarte frumoasă. M-am simțit ca într-o familie. Țin să vă mulțumesc vouă, Elena și Livia pentru simplitatea voastră și naturalețea cu care v-ați comportat cu noi.

_Nuta Geta,

Absolvent
5a33e28c2f53d_IMG-9876
Suntem într-o zi de toamnă ploioasă, frumoasă de altfel. O zi specială pentru mine. Astăzi e ultima zi din cele două săptămâni petrecute alături de cele 12 fete dulci și una dintre cele mai deosebite persoane- Tu Elena, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. O doamnă devotată muncii, foarte înțelegătoare, răbdătoare cu noi cele care nu visăm să finalizăm acest curs cu atât de multe cunoștiințe benefice pentru ce va urma de aici înainte. Nu pot trece nici de Livia, o fată de ffff multă răbdare, o dulceață.

_Ileana Liliana,

Absolvent
5a33e2ac60af5_IMG-2570

GALERIE FOTO

MEDIA

Elena Copaceanu
01/06/2021

Tehnologia Econcept

Elena Copaceanu
01/06/2021

Econcept Clinic

Elena Copaceanu
01/06/2021

Academy

Elena Copaceanu
01/06/2021

Conferința Econcept