ESTETICĂ MEDICALĂ

Augumentarea Buzelor cu Acid Hialuronic

Augumentarea Buzelor cu Acid Hialuronic este o procedură minim invazivă ce oferă un plus de volum buzelor, devenind mult mai senzuale, corectând asimetriile acolo unde este cazul.

Medic Colaborator
Preț 1200 Lei

Umplerea ridurilor adânci cu acid Hialuronic

Permite corectarea defectelor, rectificarea de manieră discretă și naturală, aspectului îmbunătățit și obosit al feței.

Medic Colaborator
Preț 1100 Lei

Terapia vampir (PRP)

Folosește propriul sânge pentru a stimula sinteza de colagen și elastină, fiind considerată o terapie naturală.

Medic Colaborator
Preț 1000 Lei

Tratamentul Cearcănelor cu Acid Hialuronic

Metodă minim invazivă, eficientă în umplerea si uniformizarea ariilor de sub ochi, din zonele laterale, în estomparea adâncimilor și a culorii închise, ștergerea ridurilor fine.

Medic Colaborator
Preț 1150 Lei

Rinocorecție

Procedură nechirurgicală cu acid hialuronic ce se referă la remodelarea nasului cu ajutorul substanțelor injectabile de umplere a țesuturilor moi.

Medic Colaborator
Preț 1200 Lei

Lifting-ul facial / corporal cu fire PDO bio-resorbabile (Polidioxanona)

Procedura de lifting este foarte simplă și constă în introducerea firelor la nivel subcutanat printr-o tehnică specială, crearea unui efect de lifting instant și de susținere a pielii.

Medic Colaborator
Preț 2500 Lei

AQUAFILLING Bodyline

Aquafilling® bodyline este o substanţă de umplere pentru creşterea volumului destinată procedurilor de modelare şi conturare a corpului (mărire a sânilor şi a feselor, corectare a defectelor cauzate de ţesuturile moi).

STIMULAREA COLAGENULUI NATURAL CU ULTHERAPY

Este o procedură aprobată de FDA ( Food and Drug Administration) dovedită clinic, pentru ridicarea sprâncenei, liftingul țesuturilor faciale și diminuarea bărbiei duble, stimulând colageno-geneză.

AQUALYX- ALTERNATIVA NECHIRURGICALĂ A LIPOSUCȚIEI

Aqualyx este cea mai inovatoare, rapidă și eficientă tehnică pentru eliminarea durabilă a grăsimii acumulate fără riscurile și posibilele complicații ale liposculpturii.

Mezoterapie facială/ corporală/ scalp

Ramură medicală care implică injectarea de cantități minime din anumite extracte naturale, vitamine și agenți homeopatici în piele.

Medic Colaborator
Preț 500 Lei

Profhilo – Bioremodelare si Lifting Facial

Tehnică inovativă de rejuvenare facială care se adresează direct pielii îmbătrânite la nivelul feței.

Medic Colaborator
Preț 1600 Lei

Tratamentul Ridurilor de expresie cu Toxina Botulinică

Soluția rapidă și sigură pentru îndepărtarea ridurilor și pentru a arăta mai bine, mai tânără și proaspătă pentru o perioadă lungă de timp.

Medic Colaborator
Preț 600 Lei

Modelarea pomeților cu Acid Hialuronic

Procedură minim invazivă, nedureroasă ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, redă volumul pomeților și conferă un aspect proaspăt.

Medic Colaborator
Preț 2400 Lei

Tratamentul Transpirației excesive Axilare

Soluție eficientă pentru această problemă destul de neplăcută, prin injecții cu toxină botulinică.

Medic Colaborator
Preț 2200 Lei

Tratament împotriva căderii părului

Se utilizează amestecuri de substanțe active pentru stimularea creșterii părului cu vitamine, minerale, enzime, extracte din plante ce hrănesc și stimulează rădăcina firelor de păr.

Medic Colaborator
Preț 650 Lei

Peeling chimic

Soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari.

Medic Colaborator
Preț 650 Lei

Tratamentul ridurilor (sau modelarea pomeților) cu Radiesse

Radiesse este utilizat pentru injectarea în piele în vederea corectării liniilor faciale, a ridurilor și cutelor și pentru modelarea conturului facial, obținându-se astfel reconstrucția frumuseții naturale.

Medic Colaborator
Preț 2000 Lei

*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz. Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum: răspunsul organismului și modul în care este aplicat tratamentul.

 

AVANTAJE ESTETICA

Păstrează-ți frumusețea și naturalețea cu ajutorul tratamentelor estetice medicale, faciale și corporale de ultimă generație. Fii frumoasă în fiecare zi!

Pentru a arăta mai tânără fără terapii agresive sau chimice

Proceduri non-chirurgicale și minim invazive

Medicii dermatologi și esteticieni profesioniști

Fără durere și cu rezultate vizibile imediate

Tratamente inovatoare cu tehnologii de ultimă generație

Elimină ridurile fără intervenție chirurgicală și fără durere

Metode revoluționare cu substanțe active

Terapie de regenerare a pielii ce previne îmbătrânirea prematură

Tratamente pe bază de caviar, alge marine, vitamine și oligoelemente

TESTIMONIALE

M-am înscris la cursul de micropigmentare și microblading organizat în perioada 06-17 noiembrie 2017 de Academia Elena Copăceanu. Această școală este caracterizată printr-un înalt profesionalism. Am primit aici baza informatică și încurajarea necesară unui start bun într-o carieră nouă. O echipă minunată coordonată de către Elena Copăceanu ne-a dăruit tot suportul informativ și materialele necesare pentru a asimila cunoștiințele cât mai ușor și bine, dar în același timp am primit imboldul și hotărârea de a persevera în acest domeniu. Mulțumesc mult acestei școli, Elenei Copăceanu și Liviei Nica pentru că m-au ajutat să cresc în acest domeniu. Recomand această școală ca cea mai bună alegere pe care o puteți face în acest domeniu.

_Cristina Danila,

Absolvent
5a33e1f3a2688_IMG-2517
Nu îmi vine să cred ce repede au trecut aceste 2 săptămâni. Îmi aduc aminte că am venit aici plină de curiozitate. Voiam să aflu lucruri noi și să vă cunosc. Acum plec foarte câștigată. Am învățat de la voi foarte foarte multe lucruri și mă simt ca și cum le știu pe toate. Acest lucru îmi oferă o încredere fantastică în mine. Știu că v-am stresat cu întrebările, iar voi, cu răbdare ați răspuns la fiecare neclaritate pe care am avut-o. Pline de disponibilitate, răbdare, toată atenția a fost asupra noastră. Acest lucru l-am apreciat enorm, atât eu cât și colegele mele. Ați avut o energie tare faină și datorită acestui lucru am învățat totul cu plăcere și am prins foarte drag de voi. În încheiere, țin să vă spun că mă bucur că am ales Academia Elena Copăceanu, nu am niciun regret și dacă ar fi să aleg din nou, tot aceeași alegere aș face. Sunt extrem de entuziasmată, abia aștept să pun în practică tot ce am învățat și vă sunt foarte recunoscătoare pentru această experiență.

_Mădălina Dinu,

Absolvent
5a33e3ecef33e_IMG-2655
Sunt foarte bucuroasă că am făcut alegerea potrivită și că am ales cea mai bună academie, unde am întâlnit oameni minunați și am învățat foarte multe lucruri. Elena, mă bucur că te-am întâlnit, ești un om minunat și îți mulțumesc pentru tot. Livia, ești deosebită și îți mulțumesc frumos pentru sprâncene și pentru răbdarea pe care ai avut-o cu noi.

_Claudia Bosinceanu,

Absolvent
5a33e2634cfc9_IMG-2555
Într-o zi uitându-mă pe internet cu interesul de a-mi reface sprâncenele, am început să cunosc o persoană numită Elena Copăceanu și asistenta ei, Livia Nica. Văzând un reportaj la TV, a început să îmi placă din ce în ce mai mult tot ce cuprinde sprâncene și în același timp să mă intereseze lumea sprâncenelor. Alături de voi, în aceste 2 săptămâni, am descoperit foarte multe informații și o muncă colosală pentru a obține rezultate bune și foarte bune, în această lume numită micropigmentare și microblading. Au fost 2 săptămâni intense în care am avut și momente de slăbiciune în care îmi era foarte greu, dar având norocul să am alături două persoane speciale care m-au încurajat și m-au susținut, am depășit cu brio acele momente. Cursurile la Academia Elena Copăceanu au fost o experiență foarte frumoasă. M-am simțit ca într-o familie. Țin să vă mulțumesc vouă, Elena și Livia pentru simplitatea voastră și naturalețea cu care v-ați comportat cu noi.

_Nuta Geta,

Absolvent
5a33e28c2f53d_IMG-9876
Suntem într-o zi de toamnă ploioasă, frumoasă de altfel. O zi specială pentru mine. Astăzi e ultima zi din cele două săptămâni petrecute alături de cele 12 fete dulci și una dintre cele mai deosebite persoane- Tu Elena, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. O doamnă devotată muncii, foarte înțelegătoare, răbdătoare cu noi cele care nu visăm să finalizăm acest curs cu atât de multe cunoștiințe benefice pentru ce va urma de aici înainte. Nu pot trece nici de Livia, o fată de ffff multă răbdare, o dulceață.

_Ileana Liliana,

Absolvent
5a33e2ac60af5_IMG-2570

GALERIE FOTO

MEDIA

Elena Copaceanu
01/06/2021

Academy

Elena Copaceanu
01/06/2021

Conferința Econcept

Elena Copaceanu
01/06/2021

Econcept Clinic

Elena Copaceanu
01/06/2021

Tehnologia Econcept